Ingrediente
Pandispan cu cacao: 1 foaie
Cereale musli: 100 g
Ciocolata menaj: 300 g
Pandispan cu cacao: 1 foaie
Cereale musli: 100 g
Ciocolata menaj: 300 g
Ingrediente pentru sirop
Zahar: 100 g
Apa: 150 ml
Coniac/rom: 4 linguri
Ingrediente pentru crema
Urda proaspata: 500 g
Smantana: 100 g
Mascarpone: 50 g
Zahar: 300 g
Cacao: 50 g
Zahar vanilat: 4 pliculete
Esenta de migdale: cateva
picaturi
Ingrediente pentru glazura
Visine: 300 g
Gelatina Tortenguss: 2 plicuri
Preparare
Pentru sirop fierbeti apa cu zaharul maxim zece minute. Adaugati
romul, apoi lasati la racit.
Intr-un vas potrivit mixati zaharul cu smantana, pana se topeste zaharul. Adaugati urda, crema mascarpone, zaharul vanilat si esenta de migdale.
impartiti crema obtinuta in 3 parti. O treime o amestecati cu cacao pana se omogenizeaza.
Intr-un vas potrivit mixati zaharul cu smantana, pana se topeste zaharul. Adaugati urda, crema mascarpone, zaharul vanilat si esenta de migdale.
impartiti crema obtinuta in 3 parti. O treime o amestecati cu cacao pana se omogenizeaza.
Asezati intr-o tava blatul de
pandispan si insiropati-l bine. Deasupra acestuia intindeti un strat de crema
alba, de 2 cm inaltime. Din loc in loc, puneti crema de cacao, apoi restul de crema alba.
Varsati cerealele, in mod inegal, amestecate cu ciocolata de menaj (topita in prealabil pe bain marie).
Varsati cerealele, in mod inegal, amestecate cu ciocolata de menaj (topita in prealabil pe bain marie).
Lasati desertul la rece cel putin 6 ore,
dupa care intoarceti prajitura, decorati-o cu vișine, iar peste acestea adaugati cu o
lingura gelatina (preparata conform indicatiilor de pe plic).
Sursa
Sursa
No comments:
Post a Comment