Sunday, January 29, 2012

Brownies

Timp de coacere: 30 min
Cantitate: 10 persoane
Dificultate: mica
Preparare: 50 min

Ingrediente
Ciocolata fondanta: 270 gr
Oua: 4
Zahar brun: 220 gr
Zahar normal: 60 gr
Unt: 160 gr
Zahar vanilat: 1 pliculet
Faina: 220 gr
Praf de copt: 1 plic si ½

Preparare
Puneti pe foc in bain-marie ciocolata si untul taiate bucatele; amestecati pana devine o crema omogena apoi luati-o de pe foc si lasati-o la racit. Bateti ouale intregi cu zaharul pana ce compozitia devine fina.  Adaugati peste aceasta, mixand foarte bine dupa fiecare ingredient, crema de ciocolata, faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Compozitia trebuie sa fie fina si fara cocoloase.
Pregatiti o tava tapetata cu unt si faina sau cu hartie de cuptor si turnati compozitia in mod uniform. Tava se baga in cuptor preincalzit la 1800 pentru 20 minute, dupa aceasta se reduce temperatura la 1500 si se mai lasa inca 15 minute.
Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit, se pulverizeaza cu zahar pudra, se taie patratele si se serveste.



No comments:

Post a Comment