Cantitate: 4 persoane
Dificultate: mica
Preparare: 30 min
Preparare: 30 min
Ingrediente
Urda: 400 gr
Zahar: 300 gr
Faina 00: 200 gr
Faina integrala: 200 gr
Miere: 4 linguri
Miez de nuca (de la 5 nuci)
Praf de copt: 1 pliculet
Oua: 2
Preparare
Intr-un castron mixati bine ouale cu zaharul. Adaugati urda, cele doua tipuri de faina, praful de copt si continuati sa mixati pana ce compozitia devine omogena. Adaugati mierea (daca utilizati miere solida amestecati-o cu o lingura de lapte) si nucile taiate.
Umpleti formele cu compozitie (aprox. ¾ din forma) si bagati in cuptor preincalzit la 2000 pentru 15-20 minute.
Inainte sa le scoateti din cuptor verificati cu o scobitoare daca sunt coapte, urda este putin pretentioasa, dar este delicioasa.
No comments:
Post a Comment