Ingrediente
Faina: 225 gr
Zahar: 175 gr
Unt: 125 gr
Praf de copt:
1 pliculet
Sare
Fulgi de
ciocolata fondanta: 125 gr
Ciocolata cu
lapte: 50 gr
Alune: 60 gr
Oua: 1
Preparare
Amestecati
faina cu un praf de sare, praful de copt si zaharul. Adaugati untul moale, oul
si amestecati bine toate ingredientele. La inceput coca va rezulta sfaramicioasa,
dar framantand-o bine devine consistenta.
Taiati alunele
grosolan si incorporati-le in coca.
La final
amestecati fulgii de ciocolata si ciocolata cu lapte (taiata bucatele mici).
Formati din
coca biscuitei rotunzi si asezati-i intr-o tava cu hartie de cuptor.
Puneti tava
pentru 60 minute in frigider, apoi bagati-o la cuptor preincalzit la 1800 pentru 10 minute.
No comments:
Post a Comment