Wednesday, February 8, 2012

Biscuiti cu alune si fulgi de ciocolata - Chocolate Peanut Cookies

Ingrediente
Faina: 225 gr
Zahar: 175 gr
Unt: 125 gr
Praf de copt: 1 pliculet
Sare
Fulgi de ciocolata fondanta: 125 gr
Ciocolata cu lapte: 50 gr
Alune: 60 gr
Oua: 1

Preparare
Amestecati faina cu un praf de sare, praful de copt si zaharul. Adaugati untul moale, oul si amestecati bine toate ingredientele. La inceput coca va rezulta sfaramicioasa, dar framantand-o bine devine consistenta.
Taiati alunele grosolan si incorporati-le in coca.
La final amestecati fulgii de ciocolata si ciocolata cu lapte (taiata bucatele mici).
Formati din coca biscuitei rotunzi si asezati-i intr-o tava cu hartie de cuptor.
Puneti tava pentru 60 minute in frigider, apoi bagati-o la cuptor preincalzit la 1800 pentru 10 minute.

 

No comments:

Post a Comment