Preparare: 10 min
Timp de coacere: 20
-25 min
Cantitate: 4
persoane
Dificultate: mica
Ingrediente
Mere: 4
Miez de nuca sau
migdale: 40 gr
Piscoturi: 4
Stafide: 4
linguri
Suc de mere: 4
linguri
Scortisoara praf
Preparare
Incalziti
cuptorul la 2000.
Spalati merele si
taiati partea superiora.
Scoateti
semintele si interiorul tare folosindu-va de un cutit de bucatarie.
Maruntiti nucile
sau migdalele.
Sfaramati
piscoturile si amestecati-le cu nucile, stafidele/migdalele, sucul de mere si
un praf de scortisoara.
Umpleti mijlocul merelor
cu compozitia obtinuta, acoperiti cu partea taiata la inceput si asezati-le intr-o
tava.
Puneti tava la
cuptor timp de 20 -25 min la temperatura de 2000.
No comments:
Post a Comment