Thursday, February 2, 2012

Mere la cuptor - Baked apples

Preparare: 10 min
Timp de coacere: 20 -25 min
Cantitate: 4 persoane
Dificultate: mica

Ingrediente
Mere: 4
Miez de nuca sau migdale: 40 gr
Piscoturi: 4
Stafide: 4 linguri
Suc de mere: 4 linguri
Scortisoara praf


Preparare
Incalziti cuptorul la 2000.
Spalati merele si taiati partea superiora.
Scoateti semintele si interiorul tare folosindu-va de un cutit de bucatarie.
Maruntiti nucile sau migdalele.
Sfaramati piscoturile si amestecati-le cu nucile, stafidele/migdalele, sucul de mere si un praf de scortisoara.
Umpleti mijlocul merelor cu compozitia obtinuta, acoperiti cu partea taiata la inceput si asezati-le intr-o tava.
Puneti tava la cuptor timp de 20 -25 min la temperatura de 2000.

No comments:

Post a Comment