Saturday, February 4, 2012

Tort Kinder Pingui - Kinder Pingui Cake

Ingrediente

Faina: 200 gr

Zahar: 200 gr

Ciocolata fondanta: 300 gr

Unt: 80 gr

Cacao amara: 50 gr

Oua: 4

Frisca lichida: 200 ml

Praf de copt

Lapte integral: ½ pahar

Nutella



Preparare

Mixati ouale cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa si deschisa la culoare. Adaugati faina, untul (topit si racit in prealabil), cacaoa si praful de copt, amestecand bine dupa adaugarea fiecarui ingredient. Asezati hartie de cuptor in forma de tort si varsati compozitia. Puneti in cuptor preincalzit la 1800 pentru aproximativ 20 minute. Dupa ce s-a copt, scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca la temperatura camerei.Intre timp bateti frisca. Cand blatul s-a racit taiati-l pe orizontala in trei, intindeti peste primul blat un strat de nutella, apoi un strat de frisca si cotinuati pana ce deasupra veti avea cel de-al treilea blat. 
Puneti ciocolata fondanta la topit in bain-marie. 
Acoperiti tortul cu ciocolata topita, iar deasupra ornati cu ciocolata cu lapte rasa.
Puneti desertul la frigider pentru cateva ore pana ce ciocolata se va intari.

No comments:

Post a Comment