Crema mascarpone: 500
gr
Oua: 5
Zahar: 5 linguri
Ananas: 2
conserve
Piscoturi
Nuca de cocos
Preparare
Mixati galbenusurile cu zaharul pana obtineti o crema spumoasa si deschisa la culoare, iar separat albusurile cu un praf de sare. Incorporati in galbenusuri crema mascarpone mixand la viteza 1 pana ce obtineti o crema consistenta. Adaugati si albusurile (puneti cate o lingura, apoi amestecati usor) amestecand de aceasta data delicat, cu o lingura, de la baza castronului catre exteriorul acestuia.
Preparare
Mixati galbenusurile cu zaharul pana obtineti o crema spumoasa si deschisa la culoare, iar separat albusurile cu un praf de sare. Incorporati in galbenusuri crema mascarpone mixand la viteza 1 pana ce obtineti o crema consistenta. Adaugati si albusurile (puneti cate o lingura, apoi amestecati usor) amestecand de aceasta data delicat, cu o lingura, de la baza castronului catre exteriorul acestuia.
Asezati
piscoturile intr-o tava acoperind toate
laturile acesteia. Insiropati-le bine cu siropul de ananas, ajutandu-va de o
lingura, apoi adaugati un strat de crema si ananas taiat bucatele mici. Insiropati
si asezati al doilea rand de piscoturi (de aceasta data in celalalt sens fata
de primul rand), peste acestea adaugati restul de crema, bucatele mici de
ananas (le puteti lasa si rondele mari daca doriti) si deasupra nuca de cocos.
Desertul se
acopera cu folie transparenta si inainte de a fi servit se tine in frigider
timp de 3-4 ore.
No comments:
Post a Comment