Ingrediente
Ciocolata
fondanta:250 gr
Frisca lichida:
250 ml
Oua: 2
galbenusuri + 3 albusuri
Zahar: 2 linguri
Apa: ½ pahar
Preparare
Puneti ciocolata
taiata bucatele in bain-marie, adaugati o jumatate de pahar de frisca lichida
si lasati pe foc pana ce ciocolata se va topi complet. Mixati restul de frisca
si bagati-o la frigider, apoi mixati albusurile (ca pentru bezele) si le bagati in frigider. Galbenusurile le amestecati cu zaharul pana obtineti o crema omogena. Peste ciocolata
topita, luata de pe foc, adaugati galbenusurile, albusurile si frisca.
Amestecati cu delicatete toate ingredientele pana obtineti o crema spumoasa. Umpleti
cateva cupe de sticla cu mousse si dati-le la frigider pentru cateva ore.
Cana veti servi acest desert il puteti orna
deasupra cu frisca sau cu praf de scortisoara.
Sursa
No comments:
Post a Comment