Iaurt: 400 gr
Frisca lichida: 150 ml
Zahar: 4 linguri
Capsuni: 125 gr
Biscuiti cu cacao: 10 (in forma de inima)
Gelatina in folii: 12 gr
Preparare
Pentru inceput puneti gelatina intr-un bol cu apa rece si
lasati-o la inmuiat.
Scoateti gelatina, o stoarceti lejer si o puneti la topit,
pe foc mic, impreuna cu 2 linguri de frisca si zaharul. Lasati compozitia la
racit si incorporati iaurtul tinut la temperatura camerei.
Mixati frisca si incorporati-o in crema de iaurt.
Adaugati capsunile si 2 biscuiti rupti in bucatele nu foarte mici.
Mixati frisca si incorporati-o in crema de iaurt.
Adaugati capsunile si 2 biscuiti rupti in bucatele nu foarte mici.
In 4 forme cilindrice de budinca sau in 4 pahare asezati
un biscuit, cu partea plata pe fundul formei, apoi adaugati crema de iaurt. Puneti
formele in frigider pentru cateva ore.
Scoteti formele din frigider, rasturnati-le pe farfurioare
si ornati-le cu cate un biscuit.
Ca budincile sa se desprinda perfect bagati o treime din
forma in apa fierbinte pret de cateva secunde.
No comments:
Post a Comment