Ingrediente
Aluat de tarta (pasta frolla): 500 gr
Urda proaspata: 450 gr
Capsuni: 200 gr
Zahar: 90 gr
Oua: 2
Lamaie
Zahar pudra
Faina si unt pentru tava
Preparare
Amestecati intr-un bol ouale cu zaharul pana veti obtine
o compozitie omogena. Adaugati urda, coaja de lamaie (spalati foarte bine
lamaia) si continuati sa amestecati.
Intindeti aluatul de tarta cu ajutorul unui sucitor (aprox.
5 mm) apoi asezati-l intr-o forma de tarta (diametru 26 cm) tapetata cu unt si
faina. Umpleti tarta cu crema de urda si bagati-o la cuptor preincalzit la 1800
timp de 35 minute.
Spalati capsunile, uscati-le si taiati-le pe lungime.
Scoateti tarta din cuptor, lasati-o sa se raceasca, asezati-o
pe un platou si decorati-o cu capsuni si zahar pudra.
No comments:
Post a Comment