Ingrediente
Pere: 6
Aluat de tarta (pasta frolla): 1 kg
Zahar: 200 gr
Unt: 200 gr
Preparare
Puneti pe foc intr-o craticioara 200 gr de zahar cu o
lingura de apa si lasati pe foc pana va capata o culoare aurie. Adaugati untul
taiat bucatele si amestecati pana ce acesta se incorporeaza perfect.
Varsati caramelul in tava de tarta acoperind inclusiv bordul
acesteia.
Curatati perele de coaja, taiatile in forma de semiluna si asezati-le peste caramel (inainte ca acesta
sa se raceasca).
Intindeti cu ajutorul unui sucitor aluatul (5 cm grosime)
si acoperiti perle (incercati sa acoperiti perfect suprafata tavii). Taiati aluatul
in excess si bagati tava in cuptor preincalzit la 2000 timp de 40 de
minute.
Scoateti tortul din cuptor si rasturnati-l pe un platou.
No comments:
Post a Comment