Preparare: 30 min
Cantitate: 6
persoane
Dificultate: mica
Ingrediente
Unt: 150 gr
Biscuiti normali: 300 gr
Ciocolata fondanta: 200 gr
Oua: 2
Zahar: 100 gr
Rom: 2 linguri
Zahar pudra
Preparare
Pentru inceput
scoateti untul din frigider si lasati-l la temperatura camerei pana acesta se
poate lucra.
Intr-un bol
mixati untul si zaharul pana obtineti o crema spumoasa si zaharul s-a topit in totalitate. Incorporati
apoi ouale si cele doua linguri de rom.
Ciocolata fondanta se taie bucatele si se pune in bain-marie pana se topeste. Dupa ce aceasta s-a topit si s-a racit putin se adauga peste crema. La sfarsit adaugati biscuitii sfaramati (nu foarte mici) si se amesteca energic toate ingredientele, de aceasta data cu o lingura de lemn.
Ciocolata fondanta se taie bucatele si se pune in bain-marie pana se topeste. Dupa ce aceasta s-a topit si s-a racit putin se adauga peste crema. La sfarsit adaugati biscuitii sfaramati (nu foarte mici) si se amesteca energic toate ingredientele, de aceasta data cu o lingura de lemn.
Compotitia
obtinuta se impacheteaza in hartie de cuptor (in forma de salam), apoi in folie
de aluminiu si se baga la frigider timp de 3 ore. Dupa ce s-a racit se
pulverizeaza cu zahar pudra.
Sursa
Sursa
No comments:
Post a Comment