Ingrediente
Lapte: 800 ml
Faina: 500 gr
Oua: 6
Sare
Unt
Nutella
Alune
Ciocolata cu
lapte: 400 gr
Preparare
Intr-un bol
amestecati ouale cu un praf de sare. Incepeti sa adaugati
faina, laptele si continuati sa mixati pana ce compozitia devine omogena si fara cocoloase. Compozitia se lasa timp sa o ora sa se odihneasca.
Dupa o ora incepeti
sa preparati clatitele. Ungeti o tigaie cu unt, lasati sa se incalzeasca si
adaugati un polonic de compozitie. Coaceti timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Pentru acest desert sunt necesare 20-25 de clatite.
Pregatiti un
platou asezati prima clatita, peste aceasta un strat de nutella si continuati
pana ce veti termina clatitele.
Topiti ciocolata cu lapte in bain-marie si turnati-o uniform
peste tortul de clatite. La final decorati cu alune sau fructe confiate.
No comments:
Post a Comment