Ingrediente
Crema Philadelphia clasica: 200 gr
Faina: 120 gr
Oua: 3
Zahar: 120 gr
Zahar pudra: 100 gr
Cacao: 2 linguri
Cirese negre din comport: 150 gr
Frisca lichida: 200 ml
Ciocolata rasa pentru decor: 50 gr
Unt si faina pentru tava
Preparare
Mixati ouale cu zaharul pana veti obtine o
compozitie omogena.
Incorporati faina cernuta impreuna cu cacaoa si varsati
compozitia obtinuta intr-o tava de 22 cm tapetata cu unt si faina. Coaceti la 1800 timp
de 20 minute, apoi lasati la racit.
Amestecati bine crema Philadelphia cu zaharul
pudra, apoi incorporati usor cu o lingura frisca batuta.
Taiati blatul in trei si stropiti (nu insiropati)
fiecare blat cu compot.
Asezati pe un platou primul blat, peste acesta ¼ din
crema si jumatate din cantitatea de cirese (fara samburi). Acoperiti cu cel
de-al doilea blat, adaugati din nou ¼ din crema si restul de cirese. Adaugati ultimul
blat, acoperiti tot tortul cu crema ramasa si puneti-l la frigider pentru
cateva ore.
Dupa ce il scoateti din frigider decorati cu frisca, cirese si ciocolata rasa.
Sursa
No comments:
Post a Comment